Desembre 2011

Aquest es el nostre desig per els 366 dies del 2012 : ALIMENTS PER TOTS

 

 

 

 

FIRA DE SANTA LLÚCIA

 

El proper dissabte dia 17 de desembre per la tarda ens podreu trobar a la "Fira de Santa Llúcia" de Cabrera de Mar. Com sempre a la nostra paradeta tindrem PASTISSOS i aquest any, per primera vegada, també  LES POLSERES SOLIDÀRIES.

 

 

 

 

 

 

 

 

Octubre de 2011

TALLER DE PANELLETS A LA FUNDACIÓ RONALD McDONALD

Vam passar una tarda molt maca amb els fantàstics nens de la casa Ronald McDonald.....i els panellets van sortir molt bons!!! 

Gràcies Farah , Laura, Mar, Aitana, Valentina, Nico...

PETONS PER TOTS

 


 

 

 

Juliol de 2011

 

 

LES NOSTRES POLSERES

 

Les podreu trobar a la botiga de la Rosi o bé demanar-les a a través del nostre correu electrònic  cabrerasolidaria@yahoo.es

 

 


 

 

 

21 de juny de 2011

TALLER DE PASTISSOS A LA FUNDACIÓ RONALD McDONALD

Hem compartit unes meravelloses hores amb els nens de la casa Ronald Mcdonald, fent un taller de pastissos . Ens agradaria repetir ben aviat aquesta experiència pastissera. Gràcies Júlia, Alejandro, Valentina, Joel, Nico, Eleanor...

PETONS PER TOTS

 

 

 

 

6 de maig de 2011

MOLTES GRÀCIES A TOTS!

 

La XVI Fira Iberoromana ha estat un èxit. La col·laboració de totes les pastisseres i de tots els que any rere any veniu a menjar pastissos, és el que ens anima a continuar i fa possible arribar als petits - grans projectes que portem a terme.

 

 

 

Any 2011

 

BANC D'ALIMENTS


Cada vegada tenim la crisi més a prop i Cabrera de Mar no és una excepció.

 

Ja són moltes les famílies que necessiten mensualment d'un lot d'aliments i tenim el banc d'aliments amb poques existències.

 

Des de Cabrera Solidaria us agrairíem que participéssiu, sempre que us sigui possible, portant: pasta, llegums, arròs, oli, llet, galetes, farina, llaunes, sucre, conserves...

 

Lloc: Serveis Socials de Cabrera de Mar, c/ Pare Jaume Català (al costat de l'antiga biblioteca), de dill. a div. de 9-15 h o dm. i dj. de 18-20 h.

 

També us ho podem recollir a casa si ens truqueu al 639307067 (Montse) o 605882955 (Carme).

Moltes gràcies per col·laborar!

 Gener de 2011

Germanetes dels pobres

 

Cabrera Solidària ha fet entrega d'un taló per import de 1000 €, per ajudar a la reconstrucció d'una residència d'avis al districte de Gràcia de Barcelona.

 

Aquest centre el gestionen les “germanetes dels pobres” i està destinat a avis sense recursos econòmics.

 

A la imatge podem veure a sor Josefina rebent la donació.