Desembre

Us desitgem bones festes!
Us desitgem bones festes!

Novembre

Entrega de congelador  a la Fundació San Joaquim

Finalment hem aconseguit comprar el congelador/arco per la "Fundació Sant Joaquim" de Mataró, el menjador social de les germanetes de la caritat que cada dia cuinen per donar menjar calent a totes les persones que ho necessiten i que cada cop en son més... El nostre granet de sorra ha estat possible gràcies a tots els que seguiu confiant en nosaltres i us acosteu a la nostra parada a comprar un tros de pastis.

Octubre

Taller de panellets a la Casa Ronald Mcdonald

Un any mes hem tornat a la Casa Ronald Macdonald de Barcelona a compartir una estona amb els nens i nenes tot fent panellets.
Ens han quedat boníssims. Pinyons, ametlla, quicos, xocolata, carbassa, coco...

Juny

Fira de pagesia i Medi Ambient

Agraïm la vostra assistència un cop més a la nostra parada de pastissos el 8 de juny a la Fira de pagesia i Medi Ambient.

Maig

Taller Fundació Aspasim

El passat dimecres 28 de juny, vam estar fent un taller a la Fundació Aspasim. El taller ha sigut per celebrar l'aniversari dels que han fet anys durant aquest mes. Esperem que els hi hagi agradat!

Festa de la Capella del Crist Mujal

Avui, 11 de maig, hem estat a la Festa de la Capella del Crist Mujal, repartint xocolata amb melindros després de la celebració de la missa i l'actuació musical.

 

Torneig de basquet

 

Demà dijous 1 de Maig serem al pavelló de Cabrera de Mar . venent pastissos i coques.
Durant 4 dies gaudirem del 6é Torneig de Basquet, No us ho podeu perdre


https://www.facebook.com/pages/Torneig-Cabrera-Basketball/306583466019905?fref=ts

Abril

Avui dilluns, 7 d'abril, hem fet un taller a la Fundació Maresme d'Argentona.

Avui, dijous 3 d'abril, hem fet un taller de mones de Pàsqua amb els nens i nenes de la casa Ronald Mcdonalds


http://www.casaronaldbarcelona.org/noticias.aspx?id=366

Març

Fem un repàs de les nostres activitats de l'any 2013

 

Vam començar l'any oferint la xocolata amb coca la nit de reis, ja fa molts d'anys que procurem que l'espera dels nens i pares per veure els reis sigui ben dolça.

 

Per carnestoltes també vam sortir al carrer, davant de “Can Martinet” i del Pavelló Municipal, oferint un altre cop la nostra tradicional xocolata desfeta i coca.

 

Pel maig, l'ajuntament ens va oferir de servir la xocolatada a la festa del Crist Mujal.

 

Al juny vam estar presents en la fira Iberoromana, aquest any van ser dos dies. Dos dies molt intensos de fer pastissos casolans. Aquí és on hem d'agrair el suport de molts/es voluntaris/es, tant en la realització de pastissos com en fer torns a la parada. Sense ells/es no seria possible.

 

Fruit d'aquesta presencia nostra al carrer, vam poder fer entrega, en el mes de juny, de dos congeladors a la Fundació Sant Joaquim de Mataró (menjador social del Camí Ral). Això els hi permetrà conservar aliments frescos provinents de donacions del mercats, súpers...

 

Al mes de juliol vam col·laborar econòmicament (2000 €) amb el programa que porta a terme l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona a Sierra Leone. Es tracta d'apadrinar tractaments i operacions a infants que per manca de recursos mai podrien ser tractats.

 

Pel setembre es va fer el II Torneig Futbol Solidari, organitzat per Cabrera Solidària, la Unió Esportiva de Cabrera de Mar, l'Ajuntament de Cabrera de Mar i l'Albert Tomàs. Vam gaudir de partits de futbol 7 femení i del partit entre els veterans de la UE Cabrera i un equip de VIPS, al Camp Municipal de Cabrera de Mar. La recaptació es va dedicar íntegrament a la compra d'aliments per al Banc d'Aliments Solidaris de Cabrera de Mar, 1000 quilos de menjar.

 

El cap de setmana del 7 i 8 de novembre, es va fer una competició d’ UpTeam Trail a Cabrera de Mar. Nosaltres vam tenir una parada d'entrepans, begudes i pastissos i vam servir caldo casolà a tots els participants. Tot el recaptat el destinarem a la compra d'un rentaplats per la Fundació Sant Joaquim de Mataró, menjador social que reparteix aliments a persones necessitades.

 

Per Santa Llúcia, un any més, estàvem amb la nostra parada de pastissos, coques, cafès...

 

Durant tot l'any hem anat realitzant tallers de pastissos a la casa Ronald Macdonal (gener, febrer, octubre), a la Fundació Maresme al gener i a la Fundació Aspassim a l'abril. També a la Ronald Macdonal, pel desembre i durant un taller de coques, vam fer entrega dels regals que el Pare Noel va deixar a Cabrera Solidària.

 

Aprofitem per donar les gràcies a tots/es els voluntaris, que ens ajudeu amb l'organització de la nostra presència al poble i als que ens doneu el vostre suport comprant el que us oferim, per poder portar a terme tots els projectes abans esmentats.

 

Febrer 2014

Rua Carnestoltes

Un any més estarem amb tots vosaltres a la festa de Carnestoltes. Ens trobareu venent xocolata i coca a les portes de "Can Martinet" a la sortida de l'escola.


Els nostres fins socials fan que no puguem regalar res, però comptem amb el vostre suport i solidaritat per dur a terme els projectes en què ens involucrem i que també són els vostres.

 

També us oferirem xocolata i coca sense gluten.

 

Comprant la nostra xocolata ens ajudeu a ajudar.


Gràcies a tots

 

Banc d'aliments

 

 

 

Seguim col·laborant amb el Banc d'aliments Solidaris de Cabrera de Mar. Divendres passat vam fer entrega de 450 llaunes de tonyina.
El vostre suport ens dóna forces. Gràcies.

 

Gener 2014

Servei de bar a l'actuació del Tac

 

 

 

 

Els dos dies de representació de l'obra de teatre del Tac, 25 i 26 de gener, estarem al bar de la carpa. Us esperem!

Xocolata solidària, diumenge 5 de gener , cavalcada dels Reis Mags

 

Moltíssimes gràcies a tots els que ahir a la Cavalcada dels Reis Mags us vau acostar a la parada de Cabrera Solidària a prendre xocolata desfeta amb pa de pessic.
Gràcies per seguir confiant en nosaltres.

 

Un any més i ja en van 15, Cabrera Solidària oferirà la millor xocolata desfeta que pugueu prendre acompanyada de pa de pessic. I també hi haurà sense gluten.

 

Us recordem que la vostra solidaritat i suport ens dóna forces per seguir treballant en benefici dels més necessitats.

 

Us esperem.