Desembre

Dinar de Nadal

Dinar de Nadal amb les voluntàries/solidàries

Bon Nadal i feliç any 2017

Feliz Navidad y próspero año nuevo.
Merry Christmas and happy new year.
joyeux Nöel et bonne année

Nines per Siria

Nines per a les nenes i nens de Síria que actualment estan en els camps de refugiats.

Hem volgut aportar el nostre granet de sorra a la injusta situació en què es troben. A la imatge fent entrega de les nines a l'organització "dolls4girls" que és qui s'encarrega de portar-les a Grècia juntament amb l'ONG "créixer jugant"

Novembre

Taller pastissos Casa Xuclis

 

Aquesta setmana hem anat a celebrar la castanyada a la casadelsxuclis.org
Hem fet panellets amb les nenes i nens de la casa i en acabar ens els hem menjat. Moltes gràcies a la Maria Santmarti i a les voluntàries casa dels Xuclis, a la Olga i a la Piluchi per la seva contagiosa alegria i sobretot a les nenes i nens que ens permeten estar una dolça estona amb ells.
Aquesta castanyada ha estat internacional, amb la resta de la massa dels panellets la mare de la Fàtima ha preparat uns pastissets típics del seu país acompanyats d'un te marroquí.


Sens dubte una castanyada molt especial

Octubre

Compra llanes i dinar a El Castellet

Sortida a comprar llanes pel projecte de les "Mantes Solidàries" , les voluntaris son unes cracks i hem hagut d'anar a proveir-nos de material . Ha estat un matí molt complert. En acabar les nostres compres hem anat al El Castellet Casal per gaudir d'un dinar boníssims i per postres hem celebrat l'aniversari de la Carme Martí.

Moltes gràcies a totes per la bona estona que hem passat i gracies a la Pepi i a la Mariela per prepara-nos i servir-nos el dinar i per la seva infinita paciència

Casa Ronald Mcdonald

 

 

 

 

Hem fet una compra de tovalloles, paelles i cassoles per la casa Ronald Mcdonald.

Setembre

Banc d'aliments solidaris

Ens hem compromès a col·laborar amb el banc d'aliments solidaris amb el que compta la població. Serà l'aportació de productes d'higiene personal i de la llar en format de dues pel que queda del 2016 i quatre pel 2017. La primera aportació va ser en el mes d'agost i el segon al setembre que arribaran a aquelles famílies adscrites al servei.

També ens col·laborarem en dues campanyes anuals de recollida d'aliments als centres escolars amb el suport de l'Ajuntament de Cabrera de Mar.

 

 

Juliol

II Exposició de Mantes Solidàries

El dia 30 de juliol vam inaugurar la II exposició de Mantes Solidàries. Estan destinades per dos centres d'acollida de dones maltractades. Volem donar les gràcies a totes les voluntàries que participen en aquest taller perquè sense elles no seria possible. A l'ajuntament per facilitar-nos el lloc per poder realitzar els tallers, el Castellet, i també per poder fer l'exposició. Esperem que gaudiu d'aquesta i si algú s'anima a col·laborar ja sap on trobar-nos.

Juny

Taller a la Casa Xuclis

Tarda de pastissos a la "Casa dels Xuclis" les mamis i les voluntàries gaudint tant com els nens/nenes.
Hem passat una bona estona jugant amb la farina, els ous, la xocolata...Ens hem embrutat molt, molt i això ens agrada. Fins aviat

Dinar de fi de curs

28-06-2016 Dinar amb totes les amigues solidaries a El Castellet Casal. Una manera molt agradable de començar les vacances. Tornarem al Setembre amb les piles a "tope" i amb moltes ganes de seguir fent ganxet per les "Mantes Solidàries". Bon estiu a totes.

Fira de Medi Ambient i de la Pagesia

Moltíssims gràcies als amics del Sindicat per confiar un any més a Cabrera Solidària l'elaboració i venda de pastissos. Ha estat un èxit total i un plaer col·laborar en "l'arrossada popular". Gràcies també als treballadors de Gicsa per la seva paciència amb nosaltres, a l'Ignasi Moregó per vetllar perquè tot estigui a punt, a l'ajuntament per permetre'ns desenvolupar la nostra tasca solidària i per descomptat a tots els que us heu apropat a comprar un trosset de solidaritat en forma de pastís.

Maig

Xocolatada per celebrar la festa del Crist Mujal.

Abril

V Concurs Literari Anton Isern

Xocolata amb coca per endolcir l'entrega dels premis literaris de Cabrera de Mar 2016.

Taller casa Xuclis

Taller super dolç per celebrar Sant Jordi a la Casa dels Xuclis. Per nosaltres va ser molt enriquidor i vam passar una estona molt agradable. Ens alegra que vam ajudar a distreure els nens amb la col·laboració de les dues voluntàries de la mateixa casa.

Març

 

Ens han enviat des de Wad-Ras aquesta imatge on es pot veure als més petits gaudint de la joguina que els Reis Mags d'Orient van deixar a Cabrera Solidària.

Febrer

Mantes solidàries

Ara fa un any, vam començar el projecte de Mantes Solidàries "Iaiart" Gràcies a la col·laboració de les nostres amigues /col·laboradores ha estat possible el lliurament de 45 mantes al centre penitenciari de Wad-Ras (Departament de mares amb nadons) . Ha estat una experiència gratificant i enriquidora que totes recordarem amb molt afecte.

Gener

Cavalcada de reis

En la nit màgica d'avui us desitgem que els Reïs Mags d'Orient facin realitat tots els vostres desitjos, especialment aquells que no es paguen amb diners.

La xocolatada d'avui ha estat tot un èxit, gràcies pel vostre suport.

Teatre Grillats

Moltes gràcies a Grillats Teatre i al regidor de festes per contar amb nosaltres ahir i avui per vendre xocolata amb coca . Ha estat un plaer compartir teatre i xocolata amb tots els assistents