Sóm una ONG de Cabrera de Mar (Maresme) que va néixer l’any 1995 arrel de la iniciativa de la Carme, la Victòria i la Lili, sensibilitzades pels esdeveniments de la Guerra de Bòsnia.

 

En els nostres estatuts deixem clar que sóm una organització apartidista que treballa en l’àmbit social amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones sense recursos.

 

La nostra aportació és fonamentalment econòmica i els fons els obtenim a través de diferents activitats que organitzem: venda de pastissos i productes casolans en diverses fires, xocolatades populars, sopars, concerts solidaris...

 

Ens impliquem en diferents projectes en els que volem col·laborar i en fem partícips a l’ajuntament i veïns del poble. Són aquests els que amb la seva solidaritat contribueixen a l'obtenció dels fons necessaris per materialitzar l’ajut.

 

A part de les persones que formem part de Cabrera Solidària, comptem amb una xarxa de col·laboradors incondicionals que ens dónen suport en situacions puntuals.

 

Moltes persones han estat involucrades en els nostres projectes al llarg dels anys: la Goretti, la Sara, la Dolors, la Noemí, la Pat, la Mariona, la Isabel, la Chus, l'Eva, la Lola, la Laia, la Marta, Elena ... a totes elles els volem agraïr el treball i el temps dedicat.

 

Actualment l’equip està format per:

Elena Guirao, Carme Martí, Mar Godall i Montse Camprubí.